Korfbalnieuws

1 min

28 maart 2024

Het bestuur en commissie Topkorfbal van PKC/Vertom zijn verheugd mee te kunnen delen dat Randy Oosting met ingang van volgend seizoen de overstap maakt van KCC/CK Kozijnen naar PKC/Vertom. In 2021 vertrok Randy van PKC naar KCC. Nu 3 jaar later keert hij terug.

Rogier Jonkman (bestuur sport): ‘Randy staat bekend om zijn talent en persoonlijkheid op en naast het veld. Destijds was het voor hem lastig om voldoende speelminuten in het eerste team te maken. Wij waren het met elkaar eens dat het beter voor zijn ontwikkeling was om tijdelijk elders te spelen, maar wel met de ambitie om terug te keren. Hierover zijn wij de afgelopen jaren in contact met elkaar gebleven.’’

Coaches Wim Scholtmeijer en Jennifer Tromp vullen aan: “Randy keert nu terug, rijker in ervaring en wijsheid, klaar om zijn krachten te bundelen met die van PKC/Vertom. Zijn terugkomst is een belofte van toewijding aan onze gezamenlijke ambitie om de beste te blijven. Wij zijn daar erg blij mee.”

Randy geeft aan blij te zijn met zijn terugkeer. “De afgelopen jaren heb ik veel geleerd bij KCC en ben ze hier dankbaar voor. Ik heb erg veel zin om weer in het groen-wit mooie dingen te laten zien”

Gerelateerde berichten

  • NIENKE IN ORANJE! 🧡

    21-04-2024

    Korfbalnieuws

    1 min

  • PKC/VERTOM 1 LANDSKAMPIOEN!

    15-04-2024

    Korfbalnieuws

    1 min