Korfbalnieuws

1 min

27 januari 2024

Hey korfbalfans! Na een korte pauze zijn we terug met de 3e podcast van het seizoen 2023-2024 van PKC/Vertom! Het heeft even op zich laten wachten, maar geloof ons, het wachten was het waard. We zijn klaar voor een seizoen vol korfbalplezier en inspirerende gesprekken!

In deze aflevering hebben we een fantastische line-up voor jullie:

Onze cohost van vandaag is niemand minder dan Richard Kunst, de aanvoerder van PKC/Vertom 1! Richard neemt ons mee achter de schermen en deelt zijn persoonlijke inzichten over het team en het seizoen.

Onze tweede gast is Ronald Kunst, “de vader van” en tevens Toernooidirecteur van de Korfball Champions League 2024! Ronald deelt zijn ervaringen en enthousiasme voor het organiseren van zo’n prestigieus evenement.

Last but not least, verwelkomen we Bo Kraaijeveld als onze derde gast! Als 18-jarige maakte ze de overstap naar PKC/Vertom 2 en werd geselecteerd voor Oranje onder de 19. Bo deelt haar korfbalreis en haar ervaringen als jong talent in de korfbalwereld.

Zorg ervoor dat je deze aflevering niet mist!  Laat ons weten wat je ervan vindt en vergeet niet te delen met je mede-korfbalfans. Veel luisterplezier!

Link naar YouTube: https://youtu.be/glLk92HHW5o

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/episode/6LS7W5Qcky0KAcvFaYgFZZ?si=WJty36Z7T-CA5WJC4XNBEA

 

Gerelateerde berichten

  • NIENKE IN ORANJE! 🧡

    21-04-2024

    Korfbalnieuws

    1 min

  • PKC/VERTOM 1 LANDSKAMPIOEN!

    15-04-2024

    Korfbalnieuws

    1 min